Customer program icon

“Framtidens affärer är SOCIALA och PERSONLIGARE”

Vi på Keygro tror på kraften hos lokala företagare. Lokala företag står inför många utmaningar och osäkerhet men de har också några starka kort. Ett av dem är att möta kunder med mer personlig service som inte de större konkurrentera kan matcha.

Lokala företagare tar risker, är högt motiverade och beslutsamma att hela tiden vara lite annorlunda för att kunna ge en personligare upplevelse till sina kunder.

Lokala företag fyller ett behov nära oss och deras personliga bemötande är det som driver framgång. Det är den igenkännande och personliga relationen med din frisör, skönhetssalong, verkstad och specialbutik som adderar till en positiv upplevelse mellan kunder och deras lokala företagare. Både relationen och närheten är svår för större företag att efterlikna och det är en stor fördel för lokala företag.

Men världen har förändrats. Vi lever i en ”större cirkel” av lokala företag och våra impulser kommer ofta direkt till oss i fickan genom våra telefoner. Det finns helt enkelt fler möjligheter för oss kunder. Större konkurrens. Men de lokala företagens starka sidor finns fortfarande kvar – kanske måste man bara anpassa sig till en ny miljö. För att kunder ska fortsätta komma tillbaka måste lokala företag fortsätta att vara flexibla, anpassa sig och hitta nya sätt att förstärka det man är bra på och forma sig runt sina kunders behov. Trots att de bor nära når man dem bäst idag med digitala kanaler för att underhålla relationen.

Men lokala företag kan fortfarande ge oslagbar service. Att vara mindre, lokal och igenkänd ger oslagbara möjligheter att lyssna, kommunicera och utvecklas direkt från kunder, snabbt göra förändringar och se till att kunder känner sig uppmärksammade. Det är fortfarande rätt att vara personlig – men det krävs smarta ideér för att kunna vara personlig med tusentals kunder, använda sin tid effektivt och nå ut med modern kommunikation som fortsätter långt utanför dina egna dörrar.

Genom att arbeta med ett lojalitetssystem för lokala företag kan du belöna och utveckla lönsammare kundrelationer. För lokala företagare står din viktigaste marknadskanal framför dig varje dag. Använd befintliga kunder för att attrahera nya – det är ofta mycket mer effektivt än att försöka nå ut i bruset på tex sociala medier. Keygro erbjuder både lojalitetssystem och smarta kundprogram som fungerar för lokala företagare.

Vi hjälper lokala företag att ta nästa steg för att utvecklas tillsammans med sina kunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *