DSC2068-600x399

Filip Abrahamsson Studio Training (FAST) är ett av Östergötlands nyaste och mest intressanta gymkoncept. Grundaren Filip Abrahamsson har skapat en hemtrevlig och exklusiv studio i centrala Norrköping där klienten står i fokus, såväl nybörjare som elit.

Inspirerande Filip, med akademisk examen inom Biomedicin med inriktning fysisk träning, har en ambitiös målsättning med sin verksamhet.

“Jag insåg tidigt att jag behövde lägga en hel del kraft på att marknadsföra FAST för att nå en kritisk massa kunder. För detta behövde jag ett effektivt och fungerande verktyg. Keygros koncept passar mig perfekt! Nu har jag en överblick över alla mina kunder samt kommunicerar med dem på ett personligt och effektivt sätt, automatiskt. Det driver lönsamheten eftersom jag inte behöver lägga ned massor av tid på marknadsföring jag inte säkert vet fungerar. Jag sparar både pengar och tid och kan fokusera på det jag grundade FAST för, det vill säga träning och att inspirera mina klienter till ett hälsosammare liv”.

Filip kan med hjälp av sin iPad enkelt samla in kontaktuppgifter även utanför gymmet, till exempel när han föreläser om träning och hälsa. Det möjliggör en fortsatt relation med besökarna, vilket både skapar nya kunder och nya föreläsningstillfällen. Han använder också SMS-nyckelord i sin tryckta annonsering samt kopplar webbformulär till sin onlineannonsering. På det här sättet fångar han upp intresserade redan innan de besökt honom, och han kan enkelt rikta incitament till dessa och därigenom skapa nya kunder. Det blir också lätt att veta vad som fungerar! Allt administreras och sköts automatiskt i Keygros portal.

Bor ni i Norrköpingsområdet? Tveka inte att sms:a FAST till 070-086 10 51 för ett öppningserbjudande med stans bästa PT! 

http://www.fastudiotraining.se