Enkelt att använda

Vår idé bygger på att dina kunder gör det mesta av jobbet! Deras intressen, val och beteende hamnar direkt in i en tydlig kundportal. Du bestämmer när olika budskap och kampanjer passar till olika kunder. Sedan identifierar vi dem och skickar rätt budskap till rätt kund utan att du lyfter ett finger! Marketing Automation med smarta marknadstjänster så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Implementation och support –  Vi vet att våra kunder ofta har ont om tid och begränsade resurser. Därför erbjuder vi enkla, tydliga paket för att snabbt komma igång.

Se till att det händer?

Vi träffar massor av företagare och vet att tiden är knapp. Vill du ha hjälp att komma på och genomföra smarta kampanjer? Vi kan vara din partner som hjälper till hålla i marknadsplanen, skriva nyhetsbreven, hitta ideérna, få ett professionellt utseende och se till att allting händer.

Till fasta priser som passar smarta företag. Hos oss kan du köpa marknadschefen ”på kran” och bara betala för mätbara resultat.

VETA MER? RING 08-409 100 40

Du får ett smart kundprogram

Vi hjälper dig skapa ett enkelt program som fungerar. Du fångar massor av kontakter och profilerar dina kunder med intressen, poäng och mycket mer. För att attrahera nya kunder. Och få dem att komma tillbaka.

Allt kunden behöver är en mobil

Kunder ansluter sig med sitt telefonnummer. Alla kan bli medlemmar. Det finns ingen app. Det fungerar lika bra i din butik, på språng , på Facebook eller när kunden läser din annons.

Din marknadsföring drivs automatiskt

Ditt kundprogram möter varje kund med rätt budskap. Nå fram direkt med kampanjer och nyheter. Ge personliga incitament till gamla kunder när det gått för länge och glöm aldrig bort en födelsedag.

Alltid full kontroll

Context_logga-03

Keygro_logo_mail

citygro-logo-color

Partner till Keygro

Mångårig erfarenhet av marknadsföring & affärsutveckling

Brinner för kundlojalitet och lönsamma affärer

Europa partner till Citygro

Vi hjälper dig igång

Vi inspirerar till resultat

Vi tar ansvar för resultat

 Användarvänlig lösning

En beprövad plattform

1 000-tals kundföretag i många branscher

story1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *