Bransch – Hälsa och Skönhet

Vi förstår de möjligheter samt utmaningar man ställs inför när man driver en skönhets- eller frisörsalong. Det är viktigt med marknadsföring. Vi vet också att lojala kunder är lönsamma kunder, eftersom de kommer tillbaka till Dig, oftare.

Keygro hjälper Dig att kommunicera med dina kunder på ett sätt som ger mätbara resultat. Du når nya insikter om dina olika kundgrupper och deras preferenser och kan på så vis skicka ut mer personliga, relevanta meddelanden och erbjudanden, helt automatiserat. Överraska dina kunder på födelsedagen med personliga erbjudanden, eller påminn dem som inte varit inne hos Dig på ett tag med attraktiva rabatter. Du kan använda informationen om dina kunder för att styra och öka beläggningsgraden i salongen. Det blir enklare att erbjuda kompletterande behandlingar på ett sätt som driver lönsamhet. Du utökar smidigt din kundbas genom att ordna egna event, där Du låter dina bästa kunder ta med sina vänner.

3.-warm-leadsKeygros lösning är mycket kostnadseffektiv i relation till traditionell annonsering. Men framför allt erbjuder vi Dig möjligheten att med effektiva verktyg skapa en lojal, lönsam och större kundbas.

Starka kundrelationer driver affärer.

För mer information kontakta oss i formuläret nedan.
Vi bjuder på en 15 minuters online demo.

  •  Öka och styr din beläggning genom automatiserad kommunikation
  • Driv lönsamhet genom riktade erbjudanden
  • Få befintliga kunder att komma tillbaka till dig, oftare
 

Kontakta mig, jag vill veta mer !Menar du att jag skulle kunna rikta erbjudanden till t ex  alla som kommer och får massage 1 gång per månad?

Självklart, och vad sägs om att det automatiskt går iväg ett sms till en kund som inte har varit på besök de senaste 6 veckorna?

carina_2013Det fungerar jättebra, säger Carina!

Hon äger Ease Hud & Spa och startade up Ease VIP, en kundklubb som fått ett rungande gensvar bland hennes kunder.

Keygro hjälper Dig med lösningar inom  kundlojalitet för skönhetsbranschen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *