Bransch – Butiker och Handel

Alla butiker har varje dag ett genomflöde av individer som inte gör ett köp. Är Du trött på att inte veta något om dem; deras intressen, vad som kunde fått dem att bli kunder och hur man kan kontakta dem i framtiden? Den stora delen av dina besökare går Dig helt enkelt förbi utan att Du får en andra chans att påverka deras köpbeteende. Tänk dig om Du kunde öka sannolikheten för att dessa individer kommer tillbaka och blir kunder i framtiden? Med Keygro är detta precis vad Du kan göra.

Med check-in stationen får Du enkla verktyg för att nå ut till de kunder som redan känner till Dig och din produkt, men också till nya kunder. Ipad stationen hjälper Dig att samla in kontaktuppgifter från dina besökare för att sedan bearbeta dem med erbjudande och information.

Med en check-in station får du ett enkelt och modernt gränssnitt mot dina besökare i butiken som samlar in den information du är intresserad av. Namn, kontaktuppgifter, intressen, favoritdesigner, skostorlek, födelsedag? Allt är möjligt.

3.-FriendsVi har inte bara verktygen, vi har idéerna också. Dina kunder kommer att uppskatta dina försök att kommunicera med dem på ett mer personligt sätt. Du skickar inte massmail till dina kunder längre eftersom du förstår att alla dina kunder är olika och har olika intressen. Relationer skapas. Lönsamma relationer.

För mer information kontakta oss i formuläret nedan.
Vi bjuder på en 15 minuters online demo.

  • Samla in kontaktuppgifter på alla de som besöker din butik, även de som inte handlar just idag.
  • Skapa ett segmenterat kundregister för effektiv och personlig marknadsföring.
  • Få befintliga kunder att komma tillbaka till dig, oftare.

Men hur kommer det fungera i kassorna?

Kontakta mig, jag vill veta mer !Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *